Amit tudni kell a szolgáltatásról

A jó esküvői film elkészítéséhez nagyon sok tapasztalatra és gyakorlatra van szükség, ugyanis itt nem ismételhetők meg a jelenetek, mint a mozifilmek forgatásánál.

Éppen ezért nagyon felelősségteljes feladat, hogy az eredmény mindig az elérhető legjobb legyen.

A jegyespároktól, ha van rá lehetőség, általában mindig személyes találkozót kérek. Ez azért is fontos, hogy a nagy napon ne egy ismeretlen szolgáltatóval találkozzanak.

Ezen a találkozón, vagy találkozókon kerül sor az egyeztetésre. A pontos időpontok, szertartások menetrendje, az igények és elképzelések megbeszélésére. A szolgáltatás árainak pontosítására, valamint a szerződés aláírására.

Az esküvő napján, az ifjú párt már nem zavarva, szinte csak a vőféllyel vagy a ceremóniamesterrel tartva a kapcsolatot, minden zökkenőmentes fog haladni.

. . .

A felvételeket  FULL HD  felbontásban rögzítem.

Külön "választható" szolgáltatásként a szertartásokat 2 kamerával, 2 operatőrrel is lehetőség van felvenni, igy a felvételeket több nézőszögből is meg lehet szerkeszteni, ami sokkal élvezhetőbbé teszi az elkészült film megtekintését. A filmet vágás és szerkesztés után lehetőség van DVD, BLU-RAY vagy PENDRIVE adathordozókra elkészíteni. A BLU-RAY lemez lejátszásához, arra alkalmas eszközzel kell rendelkezni !

A rögzített (vágatlan) anyagot el lehet vinni ingyen, hozott külső merevlemezen, eredeti FULL HD felbontásban, AVCHD formátumban. ( A KÉSZ FILM ÁTADÁSA UTÁN 30 NAPIG. UTÁNA TÖRLÉSRE KERÜL.)

. . . 

Az átadás az esküvőt követő 30 -  50 napon belül történik meg.

. . . 

A SZOLGÁLTATÁS ( ESKÜVŐ ) IDŐPONTJA, A FOGLALÓ MEGFIZETÉSÉNEK IDŐPONTJÁTÓL SZÁMÍT LEFOGLALTNAK !!!

. . .

Ha olyan eseményről történt felvétel, amit nem szeretne a megrendelő látni a filmben, akkor azt a szerkesztés előtt jelezze!

Berendezéseimre különösen figyelek, valamint tartalék berendezést tartok váratlan hiba esetére. 

. . .

Sokszor van olyan helyszín, ahol a fény nem elegendő, még a kamera plusz világításának alkalmazásával sem ! Ilyenkor általában fix állványos Led vagy Halogén reflektort szoktam alkalmazni, aminek a fényét derítem. Ezzel szórt fény alakul ki, és nem annyira zavaró a vendégek számára.

. . . 

TECHNIKA

 
 SONY NEX EA 50 EH
 

SONY NEX EA 50 M

CANON LEGRIA HF-G 25

KAMERA STABILIZÁLÓ

KAMERA ÁLLVÁNY